Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği 9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik'te ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılıların yapılacağı; il/ilçe ve okul genelinde gerçekleştirilecek ortak sınavların ise il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacağı belirtilmiştir.

Ekm

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemil KARAKAŞ 4 Ekim 2023 Çarşamba günü hem okulumuzda yürütülen faaliyetleri yerinde incelemek hem de yeni atanan okul müdürümüz Sayın Abdullah BOGOÇLU'ya yeni görevinde başarılar dilemek amacıyla okulumuzu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında öğretmenlerimizle de bir araya gelen Sayın Cemil KARAKAŞ, yeni eğitim öğretim yılının sağlık ve başarılarla geçmesi temennisinde bulunmuşlardır.

Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Sayın Cemil KARAKAŞ'a  Tevfik Serdar Ailesi olarak teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Eyl

Değerli velilerimiz, bakanlığımızın bir çalışması olarak Ebeveynlerin Siber Zorbalık Farkındalığı ve Dijital Ebeveynlik Öz yeterlilik Düzeylerinin Belirlenmesi: Türkiye Geneli Kesitsel Bir Araştırma anketini 20 Ekim 2023 tarihine kadar aşağıdaki linkten doldurmanızı rica ederiz.

Ankete giriş için TIKLAYINIZ...

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılında okulumuza kayıt olan 9.sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik olarak uyum haftası etkinliklerine Rehberlik Servisi tarafından yapılan bilgilendirme çalışması ile devam edildi.

Açılış konuşması okul müdürümüz İbrahim ŞAHİN tarafından yapılan toplantıda,  okulumuzun genel işleyişi ve prensipleri hakkında velilerimize bilgi verildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılında okulumuza kayıt olan 9.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak uyum haftası etkinliklerine Rehberlik Servisi tarafından yapılan bilgilendirme çalışması ile devam edildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılında okulumuzda uygulanacak olan Destekleme ve Yetiştirme Kurs programı ve sınıf listeleri aşağıda yer almaktadır.

Tem

31 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 10:00'da yaz kursumuz başlayacaktır.

Tem

Aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tebrik ederiz. 15 Temmuz'da şehadet şerbetini içen 252 şehidimiz başta olmak üzere, vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de sağlık dolu uzun ömürler diliyoruz.

May

Okulumuz Tevfik Serdar Anadolu Lisesi 2023-2024  eğitim-öğretim yılı itibarıyla Proje Okulu (Sınavla Öğrenci Alan Okul) olmuştur.2023 LGS tercih süreci ile ilgili detaylı bilgileri ekteki soru-cevaplar bölümünde ve tercih bilgileri listesinde  bulabilirsiniz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Karne Töreni Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımlarıyla 16 Haziran Cuma Günü saat 10:00´da gerçekleştirildi.

Tören okul müdürümüz İbrahim ŞAHİN´in açılış konuşmasıyla başladı. Konuşma sonrasında sınıf seviyelerine göre birinci olan öğrencilerimiz takdim edildiler.

Ardından okul birincimiz  Ayşe Eylül ULUSOY  mezuniyet kütüğüne ismini çakarak okulumuzun unutulmazlari arasındaki yerini aldı.

Tören İstiklal Marşı´nın okunmasıyla son buldu.

Haz

Okulumuzda geleneksel olarak düzenlediğimiz   "Bahar Şenliği" adlı müzikli eğlence programımızı, bu yılda görev  alan öğrencilerimizin üstün performansları ve salonumuzu dolduran öğrencilerimizle coşku içinde kutladık.