May

S 1-) Proje okulu olarak ne zaman sınavla öğrenci alınacak ? C 1-) 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında 9.sınıfa 2023 LGS sınavı sonucuna göre sınav puanı ile öğrenci alınacak. S 2-) Not ortalaması ile öğrenci alınacak mı ? C 2-)Hayır. 2023 LGS sınavı sonucuna göre sınav puanı ile öğrenci alacak.9.sınıflar için not ortalaması dikkate alınmayacak. S 3-) Taban puan belli mi? C 3-) Hayır. İlk kez sınavla öğrenci alacağı için LGS sınavı sonucuna göre sınav puanı ile yerleşen öğrencilerin tercihleri sonucu en düşük puan okulumuzun taban puanı olacak. S 4-) Adresin yerleşmede bir etkisi olacak mı?(9.snıflar için) C 4-)Hayır. 9.sınıfa LGS sınav puanına göre Türkiye geneli öğrenci alınacak. Adresin yerleşme de bir etkisi olmayacak. Ara sınıflar için (önümüzdeki yıl 10-11- 12.sınıf ) adrese dayalı yerleştirme işlemleri devam edecek. S 5-) Kontenjan kaç olacak ? C 5-)Kontenjan 210 kişi olacak .Sınıflar 30 Kişilik olacak. S 6-) Okulun Pansiyonu var mı? C 6-) Hayır. Pansiyon ihtiyacı olan öğrenciler diğer okulların (erkekler için Gazi Anadolu Lisesi-kızlar için Affan Anadolu Lisesi) pansiyonlarına yerleşme şansına sahipler. S 7-) Özel servis var mı? C 7-) Var. Okulumuzla anlaşmalı Ortahisar-Akçaabat-Yomra ilçelerine özel servis hizmeti verilmekte. S 8-) Okulda kantin -yemekhane var mı? C 8-)Okulumuzda kantin ve yemekhane vardır.