Şbt

İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenimlerine devam eden öğrencilerin bursluluk hakkından faydalandırılması için yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Bursluluk hakkından faydalanmak isteyen öğrencilerin başvuru ve sınav uygulama süreçleriyle ilgili iş ve işlemlerin açıklandığı "2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu" aşağıda yer almaktadır.

Sınav başvuruları 13 Şubat - 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara

Aşağıda yer alan gündem maddeleri doğrultusunda 2023-2024 Eğitim öğretim yılı I. Dönem Veli Toplantısı yapılacaktır.

Saygıdeğer Velimiz,

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu toplantısı 28/10/2023 Cumartesi günü saat 10.00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Aşağıdaki gündem maddelerinin görüşüleceği toplantıda alacağınız kararların ve eğitim öğretim faaliyetine sağlayacağınız katkıların, öğrencilerimizin geleceği için son derece önemli olduğu  bilinciyle hareket edeceğinizi ümit eder, toplantıya iştirak etmenizi önemle rica ederiz.