T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Tevfik Serdar Anadolu Lisesi

Ortaöğretim İl Çalıştayı Yapıldı

Açılışına Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’un da katıldığı çalıştay 6 Mart 2024 Salı Günü Akçaabat İbrahim Erdemoğlu Lisesi’nde yapıldı.

Millî Eğitim Bakanlığının ulusal politika ve stratejileri ışığında Trabzon’un eğitim alanında yerel gücünü, fırsatlarını ve potansiyelini ortaya koymak ve Trabzon'nun eğitimin tüm bileşenleri açısından idealini gerçekleştirmesini sağlamak amacıyla düzenlenen çalıştayla tüm eğitim paydaşlarının görüş ve önerilerini almak hedeflenmiştir.

İç ve dış paydaşlar ile eğitim açısından bir Trabzon fotoğrafı ortaya koymanın hedeflendiği çalıştayın sonunda elde edilecek rapor, hem ulusal politikaların yerelde etkili bir şekilde uygulanmasını güçlendirmesi hem de yerel fırsatların görülmesini sağlayarak yerelde yapılacak stratejilere ilham kaynağı olacağı düşünülmektedir.

Trabzon’da eğitim veren fen liseleri, Anadolu liseleri, sosyal bilimler liseleri, spor liseleri, proje okulları ile güzel sanatlar liselerinin yer aldığı ortaöğretime bağlı liselerden katılımcıların yer aldığı çalıştay oturumlar halinde gerçekleştirildi.

Okul müdürümüz Abdullah BOGOÇLU'nun 4. masa oturum başkanı olarak katıldığı toplantıda , Tarih öğretmenimiz Savaş KELEŞ  ve öğrencimiz Yasemin Heidari PARKOO konuşmacı, Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Serkan KAMBER ise raportör olarak yer almışlardır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 12:11 - Görüntülenme: 104
  Beğen | 0  kişi beğendi