T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Tevfik Serdar Anadolu Lisesi

Erasmus+ K229 Projemiz " Jobs 4 Future" kapsamında Hayal Yönetimi Konsepti Tanıtıldı.

Erasmus+ K229 Projemiz " Jobs 4 Future" etkinlikleri kapsamında Romen öğretmen Ioana Constantin çevrimiçi toplantımıza katıldı ve bize "  Hayal Yönetimi ( Dream Management)" adlı yeni ve harika bir konsept sundu . 

 

Sunum bir soru ile başladı, bizi gerçekten şaşırtan ve cevabın özünün  hayatımıza nasıl bir etki ya da değişiklik getirebileceğini ciddi anlamda düşünmemize neden olan bir soru. Soru, "Hayalleriniz sizin için ne kadar önemli?" idi. " Hayal Yönetimi ( Dream Management)", hayalleri gerçekleştirmek için dahiyane bir yöntem olan "Çocuk Yöntemi( Child Method)"ne dayanmaktadır.

Öğretmen Ioana Constantin bize " Dream Management(Hayal Yönetimi)"  ve ayrıca "Child Method(Çocuk Yöntemi)" kavramlarının eğitimde verimli bir şekilde kullanılabileceğini anlattı.  

Toplantı, hayallerimiz için savaşma şeklimizi yeniden düşünmemize yardımcı oldu, bize daha fazla çalışmak için ihtiyacımız olan hırs ve gücü verdi ve ayrıca bizi daha da iyimser yaptı.

 

Within the scope of our Erasmus+ K229 Project " Jobs 4 Future" activities Romanian teacher Ioana Constantin joined our online meeting to present us an amazing new concept called  " Dream Management " . The presentation started with a question, a question that really amazed us and made us seriously think what kind of impact or change the essence of the answer can bring into our lives. The question was " How important are your dreams for you?". " Dream Management" is based on the " Child Method", an ingenious method for dreams fulfillment.

Teacher Ioana Constantin explained us that the concept " Dream Management" and also the " Child Method" can be efficiently used in education.

The meeting helped us to rethink the way we fight for our dreams, gave us the ambition and power we needed to work more and also made us more optimistic.

 

10-02-202210-02-202210-02-202210-02-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.02.2022 - Güncelleme: 10.02.2022 23:50 - Görüntülenme: 232
  Beğen | 0  kişi beğendi